Зйомка немовлят на майстер класі Олени Пономарьової. 

Съемка новорожденных на мастер-классе Елены Пономаревой

Олена Пономарьова - ведуча базового МК, професійний фотограф новонароджених. На цьому базовому майстер-класі ви отримаєте основи теорії і практики зйомки новонароджених. Зараз це дуже затребуваний, хоча і складний, напрямок комерційної фотозйомки. Беріть участь у фотосесії малюка віком до 14 днів і ви навчитесь:

  • різним технікам правильних, тобто безпечних поз немовлят
  • познайомитесь із грою та величчю природного світла з вікна
  • почнете створювати прекрасні кадри при мінімальному наборі реквізитів
  • запишете кроки створення безцінних фотографій «малюк на руках у батьків, разом зі старшими дітками в сім'ї»
  • ми розглянемо умови зйомки не тільки в студії, але і в домашній обстановці, не завжди зручній для фотографа
  • навчитесь вести переговори з клієнтом, визначати важливі аспекти до зйомок. 

Ви дізнаєтеся безліч секретів і нюансів, простих на перший погляд, знімків. Також, якісно і грамотно вивчимо всі сторони цієї вузької фотоспеціалізаціі.

Реєстрація на МК

10:00 Частина I. Знайомство. Теорія зйомки немовлят.

  • Топ 10 необхідних речей для фотографа новонароджених.
  • Помилки, які роблять найчастіше.
  • Техніки сповивання і обмоток. Практика на ляльці.
  • Місце зйомки. Підготовка робочого простору, - гарантія вдалих знімків. Зйомка за умов натурального світла.
  • Використання штучного світла.
  • Реквізит для створення образів. Які краще купувати тканини для зйомки, де замовляти аксесуари. Що можна зробити самому. Гармонійне поєднання кольорів, відтінків.
  • Фотозйомка новонародженого. Основні помилки і труднощі, які виникають на початку діяльності, як їх уникнути. Олена знімає в мануальному режимі, тому елементарні знання технічної частини Вашої камери необхідні для участі в майстер-класі - витримка, діафрагма і експозиція. А також налаштування jpg і базові поняття гістограми.

12:00 II частина. Практика.

Умови зйомки, температурний режим, допомогатор (пустушка, білий шум). Техніка безпеки при зйомці новонароджених.

  • Тривалість зйомки і кількість образів для однієї фотосесії новонародженого.
  • Прості і складні позування. Створення образу. Загальний план, портрет, правильні ракурси.
  • На що слід звернути увагу під час компонування кадру, щоб полегшити собі надалі процес обробки.

Кава-брейк

14:00 III частина. За лаштунками фотографа. Аналіз зроблених фотографій. Питання - відповідь.

  • Обробка фотографій. Секрети моєї обробки.
  • Відбір і сортування відзнятого матеріалу. Обробка і детальна ретуш у Photoshop.
  • Мій стиль обробки на прикладі фотографій, зроблених на МК. Рівний тон і колір шкіри немовлят, об'ємні деталі, ідеальне тло, опрацювання світло-тіньового малюнка.

Бізнес-частина. Презентація себе як фотографа новонароджених. Говоримо про створення фірмового стилю.

  • Сайт, соцмережі та блоги - що найбільш ефективно. Особистий досвід.
  • Де вигідно себе просувати фотографу новонароджених. "Сарафанне радіо".
  • Інші помічники в презентації себе як фотографа новонароджених.
  • Робота з клієнтом. Робота зі страхами і стереотипами клієнтів. Робота з майбутніми батьками від першого «Ми б хотіли дізнатися» до віддачі готового результату. Чи потрібно організовувати попередню зустріч.

Учаснику майстер-класу бажано мати при собі:

  • Змінний одяг, у студії буде дуже тепло.
  • Змінне взуття.
  • Якщо у вас особлива дієта, подбайте про свій обід.
  • Обов'язково! Ремінь на камеру.
  • Повноформатну камеру.
  • Відповідні об'єктиви: 50 або 35 мм, 24-70 мм.
  • Якщо у вас кроп-камера, то її краще брати з об'єктивом, фокусна відстань якого не більше ніж 35 мм, з 50 мм вам буде незручно робити кадри зверху.
    За відсутності  вище зазначених об'єктивів, камери, враховуйте, що картинка, яка у вас вийде, буде дещо ... іншою.

Дата і час: 17 жовтня з 10:00 до 16:00 (приблизно)

Вартість 2700 для студентів КШФ, 3200 грн. - для гостей. При повній оплаті не менше, ніж за за 10 днів до старту діє знижка 10%.

Реєстрація на МК

 

Елена Пономарева – детская фотосессия • фотографии малышей

Олена Пономарьова - фотограф новонароджених малюків віком перших 10 днів життя. За 4 роки Олена пройшла шлях від учениці Київської Школи Фотографії до одного з найбільш затребуваних фотографів новонароджених України. Вузька спеціалізація дозволила Олені розкритися як фотографу, наповнити український ринок фотографіями молодого напрямку на високому європейському рівні. Малюки на роботах Олени змушують розчулитись не тільки жінок, але і суворих чоловіків. 

Детская фотосессия в Киеве малышей до 14 дней